INFO

STASEGEM KERMIS 


 

Stasegem Kermis is een evenement georganiseerd door Chiro en scouts Stasegem. Tijdens het kermisweekend zijn er verschillende initiatieven onder dezelfde noemer "Stasegem Kermis".


Op donderdag kan je opwarmen in de Trukendoos met een pré-party.


Je kan het weekend vrijdag sportief starten: lopen voor het goede doel bij Stasegem Loopt.

Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag kan je genieten van het feestprogramma van Café De Gilde.

Op zondag zet het plaatselijk feestcomité hun beste beentje voor. 


Je kan alle initiatieven hier terugvinden. 


Doorlopend is er kermis op het kerkplein en kan je terecht bij de plaatselijke horeca! 


Onze tent is open op vrijdag van 18u tot 05u, zaterdag van 13u tot 05u en zondag van 11u30 tot 03u.


SPONSORING


 

Stasegem Kermis is een gratis feestweekend. Zonder sponsoring zou zo'n organisatie niet mogelijk zijn, we zijn alle sponsors heel dankbaar! Sponsoren kan op verschillende manieren. Heb je een leuk voorstel? Of wil je graag iemand van ons sponsorteam spreken? Neem dan contact op via sponsoring@stasegemkermis.be. 

ROMMELMARKT


De rommelmarkt gaat door op zondag 27/08/23 vanaf 06u tot 18u. Chiro en scouts Stasegem zijn niet de organisator van de rommelmarkt. Hiervoor kan je terrecht bij "De Gaverzoekertjes": 0477 76 70 97 (Caroline, na 17u). 

 

TOEGANG 


De toegang het gehele weekend is GRATIS. DRINKS en FOOD worden aan democratische prijzen verkocht op het terrein. Eigen drank is NIET toegelaten. Daarnaast verkopen we diverse snacks om de honger te stillen. De ingang is via de Speltstraat. -16/+18


Alcoholische dranken worden door de medewerkers niet geserveerd aan - 16 jarigen. Sterke dranken worden enkel verkocht aan +18 jarigen. Sterke drank is alcohol met meer dan 1,2 %vol gedistilleerde alcohol. Wie zelf drank aan een minderjarige vriend of vriendin aanbiedt is strafbaar. 

SAFETY FIRST


Met onze organisatie hechten we belang aan het veilig beleven van Stasegem Kermis. Respecteer daarom steeds de huisregels en de signalisatie zoals pictogrammen. Respecteer de vluchtwegen door deze vrij te houden. Zie je zelf een onveilige situatie? Laat het ons weten! 

ROLEX


Vermijd dure spullen, laat deze thuis. Rugzakken en handtassen zijn niet verboden maar worden afgeraden. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal. 

EHBO


Op onze terreinen zijn bekwame personen aanwezig om kleine kwetsuren te verzorgen. Bij andere ongevallen worden de hulpdiensten verwittigd. 

LASTBUTNOTLEAST


Drugs in welke vorm dan ook is ten strengste verboden. Bij gebruik zal de persoon de toegang tot onze terreinen worden ontzegd. De politie zal steeds verwittigd worden. 

Elke vorm van geweld (vechtpartij, vandalisme...) zal niet worden getolereerd. Personen die zich hieraan schuldig maken worden de toegang ontzegd. De politie zal hierbij opnieuw verwittigd worden. 


NOG VRAGEN?


Stel ze gerust aan één van onze medewerkers, zij helpen je of verwijzen je door naar de juiste persoon. Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op via het formulier op deze website.

AT YOUR SERVICE

MET DE FIETS


We stellen elk jaar een grote fietsenparking op aan het vijvertje. Er zijn voldoende punten om je fiets aan vast te maken, gebruik die punten. Om de vluchtwegen voldoende ruim te houden is er duidelijk aangegeven waar geen fietsen mogen staan. Respecteer deze veiligheidszone's ten allen tijde. Fout geparkeerde fietsen worden van het terrein verwijderd. 

CASH OF BANCONTACT


Betalen voor bonnen kan zowel cash als met de bankkaart. Met de bonnen kan je zowel terrecht bij de FOOD als de DRINKS. Santé!  


GRATIS OORDOPJES


Geluidsnormen: Sinds 1 januari 2013 gelden strengere geluidsnormen. De maximale geluidsdrempel is vastgelegd op een gemiddelde waarde van 100 dB(A) over 60 min. Als organisatie zien wij erop toe dat deze normen gerespecteerd worden. Daarnaast voorzien wij voldoende oordopjes die je gratis kan afhalen aan de kassa.

SANITAIR


Een bezoek aan het toilet is gratis. Je mag er op rekenen dat deze regelmatig gepoetst worden. Wildplassen is verboden! Doen we niet. 

CAMPING 


Gezien de lokale tint van het weekend is er geen camping aanwezig. Slapen mag aan de toog maar campingvuurtjes zijn strikt verboden. 

WIFI


Er is geen WiFi aanwezig. Helaas. Dommage. Bummer.