INFO


ADRES

SPELTSTRAAT 31, 8530 HARELBEKE

E-MAIL

INFO@STASEGEMKERMIS.BE

TEL

+32 478 65 77 08

ALGEMEEN


GRATISGRATIS

De toegang het gehele weekend is GRATIS. DRINKS en FOOD worden aan democratische prijzen verkocht op het terrein. Eigen drank is NIET toegelaten. Daarnaast verkopen we diverse snacks om de honger te stillen en verkopen we sigaretten aan de kassa.


-16/+18

Alcoholische dranken worden door de medewerkers niet geserveerd aan - 16 jarigen. Sterke dranken worden enkel verkocht aan +18. Sterke drank is alcohol met meer dan 1,2 %vol gedistilleerde alcohol. Wie zelf drank aan een minderjarige vriend of vriendin aanbiedt is strafbaar.


SafetyFirst

Met onze organisatie hechten we belang aan het veilig beleven van Stasegem Kermis. Respecteer daarom steeds de huisregels en de signalisatie zoals pictogrammen. Respecteer de vluchtwegen door deze vrij te houden. Zie je zelf een onveilige situatie? Laat het ons weten!


EHBO

Op onze terreinen zijn bekwame personen aanwezig om kleine kwetsuren te verzorgen. Bij andere ongevallen worden de hulpdiensten verwittigd. Aarzel in geval van nood nooit om de hulpdiensten zelf te verwittigen.


?Vraagje?

Stel ze gerust aan één van onze medewerkers, zij helpen je of verwijzen je door naar de juiste persoon. Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op via het formulier op deze website.


Rolex

Vermijd dure spullen, laat deze thuis. Rugzakken en handtassen zijn niet verboden maar worden afgeraden. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal.


LastButNotLeast

Drugs in welke vorm dan ook is ten strengste verboden. Bij gebruik zal de persoon de toegang tot onze terreinen worden ontzegd. De politie zal steeds verwittigd worden.

Elke vorm van geweld (vechtpartij, vandalisme...) is verboden. Personen die zich hieraan schuldig maken worden de toegang ontzegd. De politie zal hierbij opnieuw verwittigd worden.
AT YOUR SERVICE


Met de fiets?

We stellen elk jaar een grote fietsenparking op aan het vijvertje. Er zijn voldoende punten om je fiets aan vast te maken, gebruik die punten. Om de vluchtwegen voldoende ruim te houden is er duidelijk aangegeven waar geen fietsen mogen staan. Respecteer deze veiligheidszone's ten allen tijde. Fout geparkeerde fietsen worden van het terrein verwijderd.


Cash/Bankcontact

Betalen voor bonnen kan zowel cash als met de bankkaart. Daarnaast zijn er twee bankautomaten op enkele honderden meters afstand. Met de bonnen kan je zowel terrecht bij de FOOD als de DRINKS. Santé! 


Gratis oordopjes

Geluidsnormen: Sinds 1 januari 2013 gelden strengere geluidsnormen. De maximale geluidsdrempel is vastgelegd op een gemiddelde waarde van 100 dB(A) over 60 min. Als organisatie zien wij erop toe dat deze normen gerespecteerd worden. Daarnaast voorzien wij voldoende oordopjes die je gratis kan afhalen aan de kassa.


Sanitair

Een bezoek aan het toilet is gratis. Je mag er op rekenen dat deze regelmatig gepoetst worden. Wildplassen is verboden!


Camping

Gezien de lokale tint van het weekend is er geen camping aanwezig. Slapen mag aan de toog maar campingvuurtjes zijn strikt verboden.


WiFi

Er is geen WiFi aanwezig. Helaas. Dommage. Bummer.SPONSORING


 

Stasegem Kermis is een gratis feestweekend. Zonder sponsoring zou zo'n organisatie niet mogelijk zijn, we zijn alle sponsors heel dankbaar! Sponsoren kan op verschillende manieren. Heb je een leuk voorstel? Of wil je graag iemand van ons sponsorteam spreken? Neem dan contact op via sponsoring@stasegemkermis.be. CONTACT


STASEGEM KERMIS

info@stasegemkermis.be

+32 478 65 77 08

OVER ONS


Stasegem Kermis is een jaarlijks feestweekend naar aanleiding van de kermis op het kerkplein georganiseerd door de plaatslijke Chiro en Scouts.